Artiest: Rebellious Rose

Wij zijn Simone Ewouds en Aukje Snijders en wij vormen het akoestische duo Rebellious Rose. Al meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken.

Na een lange periode van studie, werk, en andere dingen die gebeuren wanneer je je leven leeft, hebben wij elkaar weer helemaal gevonden. Het is een bijzondere ervaring te merken dat we na zo’n lange tijd zo gemakkelijk de draad weer oppakken. Nog specialer is het dat zelfs na al die tijd onze smaak en de inspiratie die we allebei halen uit muziek zo veel gelijkenis vertonen.

We hebben onze eigen weg gevolgd, maar onze liefde voor akoestische meerstemmige zang is onveranderd en komt nu weer samen in een stijl die zich vooral kenmerkt door uitdagende meerstemmige country/Americana/folk-achtige songs met een eigentijds karakter. “Countrify-en” is een woord dat tegenwoordig niet meer uit onze vocabulaire weg te denken is. We verrassen ons publiek graag met niet voor de hand liggende covers in onze geheel eigen stijl.

Genres: County, americana, folk 

Boek deze artiest
Bekijk website
Terug naar artiesten

Sfeerimpressie Rebellious Rose