Licht ontwerp, realisatie en lichtshows

CreativeMusic productions is gespecialiseerd in ontwerp tot realisatie van lichtshows in de breedste vorm van zin. Het aanlichten van panden of het realiseren van belichting op toneel voor theater of muziekvoorstellingen. Wij hebben voor ieder event een lichtgevende oplossing.

Door onze grote creativiteit en ruime materiaalkennis weten we van iedere event een unieke belevenis te maken. Licht brengt een locatie tot leven, het speelt in op emoties en kan de nadruk leggen op muziek.

Waarom licht het verschil kan maken? Het brengt sfeer in uw bedrijf of op uw feest. Een goede belichting straalt professionaliteit uit. Het verdient zich altijd terug want over locaties en evenementen met een goede sfeervolle belichting wordt langer over nagepraat.

Bij ons is voor ieder event en ieder budget een lichtgevende oplossing en dat in hoge kwaliteit. U bent bij ons aan het goede adres voor lichtgevende oplossingen in alle vormen en maten. Vaste installaties, bands, theatergezelschappen, particuliere of zakelijke feesten.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Licht ontwerp, realisatie en lichtshows
Licht ontwerp, realisatie en lichtshows

Onze licht merken

Merken: Showtec
Merken: Selecon
Merken: Martin
Merken: CLF Lighting

Selectie van onze licht projecten

Onze producten

Bekijk ook onze andere diensten

Licht

Geluid

Ontwerp

Verhuur

CM Support