Ontwerp van licht, geluid en decor

Elk idee wordt omgezet in een ontwerp. Wij vertalen deze door middel van verschillende softwareprogramma’s. De ontwerpen zijn het voorwerk om de ideeën uiteindelijk in praktijk te brengen. Het geeft je gelijk een goed beeld naar de haalbaarheid en betaalbaarheid van je idee. Samen werken we naar het eindproduct. Wanneer het ontwerp klaar is kunnen wij deze ook in de praktijk uitvoeren.

Wij kunnen ontwerpen in 3 categorieën leveren. Onderstaand ziet u de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Recente ontwerp projecten

Lichtontwerp

Bij ons is voor ieder budget en ieder event een uniek lichtontwerp mogelijk. We kijken samen naar de wensen en zetten deze op papier. Het is bij ons ook mogelijk de ontwerpen in 3D weer te geven. Zo kunt u voordat de productie plaatsvindt al een beeld krijgen hoe het eruit komt te zien en welke sferen het geeft.

Meer weten? Neem contact op

Geluidsontwerp

Door gebruik van software kunnen we voor iedere locatie een goed geluidsontwerp maken. In dit ontwerp kunnen we onder andere de spreiding van het geluid meten. Ook kunnen we hierin aantonen hoe we bij evenementen met een geluidslimiet overlast achter het podium kunnen beperken. Tevens meten we bij iedere productie het geluid om overschrijding te voorkomen.

Meer weten? Neem contact op

Decorontwerp

Door onze grote materiaalkennis en specialisme in het technisch tekenen met Autocad en Sketchup pro kunnen we bouwtekeningen maken in 2D en 3D. We zetten een idee om in beeld. En kunnen de ontwerpen toesturen naar onze partners in decorbouw. We denken mee met de wensen en letten op de beschikbare budgetten.

Meer weten? Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten

Licht

Geluid

Ontwerp

Verhuur

CM Support